Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş dere görmek

Rüyada donmuş dere görmek

Rüyada donmuş dere görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, hedeflerine kavuşacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş dere gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada donmuş dere görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil don görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına işarettir.

Rüyada donmuş göle düşmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada donlara sıçmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş gıda görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski don görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak don görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada donmuş göl görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments