Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin içinde yüzmek

Rüyada derenin içinde yüzmek

Rüyada derenin içinde yüzmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Rüyada derenin içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada derenin içinde yüzmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli derede yüzmek zor bir duruma düşüleceğine, galibiyetlerinin artacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu derede yüzmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere yüzmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, günahlarından tövbe etmeye yorulmaktadır.

Rüyada bir derede yüzmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada dere suyunda yüzmek onlara çok bağlı olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede ters yüzmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada bulanık derede yüzmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments