Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir denizde yüzmek

Rüyada kirli bir denizde yüzmek

Rüyada kirli bir denizde yüzmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, büyük bir gelir toplayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, başarılı bir kişi olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada kirli deniz yüzmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, saygınlığa, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kazancının yerine gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bir denizde yüzmek rahat nefes almaya başlayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ayaklandıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kirli denizde yüzmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişinin kazancının artacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ruhani önderlik yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments