Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli denizde yüzmek

Rüyada kirli denizde yüzmek

Rüyada kirli denizde yüzmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada kirli denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada kirli denizde yüzmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kirli bir denizde yüzmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kirli deniz yüzmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada kirli derede yüzmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kirli nehirde yüzmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments