Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, çok kötü günler göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Rüyada kirli denizde yüzmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kirli deniz yüzmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, Allah katında yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli bir denizde yüzmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek rahatlık içinde yaşayacağına, heveslerin söneceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada kirli suda yüzmek işlerin büyüyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli derede yüzmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments