Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Rüyada kirli denizde yüzmek aile hayatının sorunsuz olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok hayırlı insan olunacağına inanılır.

Rüyada kirli bir denizde yüzmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada kirli bir denizde yüzdüğünü görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli denizde yüzdüğünü görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli deniz yüzmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli gölde yüzmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kirli nehirde yüzmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments