Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada kirli gölde yüzmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kirli göl görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, yolunun açık olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli göle düşmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kirli göle girmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada berrak gölde yüzmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada temiz gölde yüzmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada van gölünde yüzmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments