Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktan su içmek

Rüyada bardaktan su içmek

Rüyada bardaktan su içmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, kırılan kalplerin barışacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada bi bardak su içmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada başkasının bardağından su içmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaktan su içmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada bir bardaktan su içmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bardak su içmek ortak edineceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık bardakta su içmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hatalarını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada bardak bardak su içmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, iş yeri sahibi olacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments