Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bardağı yıkamak

Rüyada kirli bardağı yıkamak

Rüyada kirli bardağı yıkamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalet eder.

Rüyada kirli bardağı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada kirli bardağı yıkamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet eder.

Rüyada kirli bardak yıkamak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada kirli bardaktan su içmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ferahlık veren sözler duymaya işaret etmektedir.

Rüyada kirli çay bardağı görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada kirli bardak görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli cam bardak görmek hayatın düzene gireceğine, darlık içine düşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Rüyada kirli boş bardak görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments