Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bardak yıkamak

Rüyada kirli bardak yıkamak

Rüyada kirli bardak yıkamak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bardak yıkamak gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Rüyada kirli bardak yıkamak ele geçen kazancın artacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada kirli bardağı yıkamak kazancın katbekat artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kirli bardaktan su içmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, gülen yüzünün de solacağına, parasını dikkatli harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çay bardağı görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, insanlarla arasının açılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada kirli boş bardak görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kirli cam bardak görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Rüyada kirli bardak görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak yıkadığını görmek en doğru şekilde öğreneceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments