Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli boş bardak görmek

Rüyada kirli boş bardak görmek

Rüyada kirli boş bardak görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli boş bardak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada kirli boş bardak görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Rüyada boş su bardağı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada boş cam bardak görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada boş bardak görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bereketli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş bardak toplamak kazancın daha da artacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulur.

Rüyada boş bardak vermek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada birine boş bardak vermek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments