Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bardak görmek

Rüyada kirli bardak görmek

Rüyada kirli bardak görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli bardak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kirli cam bardak görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli boş bardak görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli çay bardağı görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada kirli bardağı yıkamak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kirli bardak görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kirli bardak yıkamak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bardak çay görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments