Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada bulaşık bardak yıkamak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak bulaşık yıkamak hatalarını düzelteceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada bardak tabak yıkamak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık tabak görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bulaşık bardak görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bulaşık yıkadığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments