Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç beslemek

Rüyada kırlangıç beslemek

Rüyada kırlangıç beslemek şansının bir ömür yaver gideceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada kırlangıç beslemek gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Rüyada kırlangıç beslemek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, aşının da çoğalacağına, her konuda şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kırlangıç eti yemek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölü kırlangıç görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yavru kırlangıç görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Rüyada kırlangıçlar görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırlangıç yakalamak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kırlangıç tutmak şans ve kısmet elde edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments