Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç görmek

Rüyada kırlangıç görmek

Rüyada kırlangıç görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Rüyada kırlangıç kuşu görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işarettir.

Rüyada ak kırlangıç görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kırlangıç tutmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, varolan borçların ödeneceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına işarettir.

Rüyada siyah kırlangıç görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kırlangıç öldürmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç balığı görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments