Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok adet kanı görmek

Rüyada çok adet kanı görmek

Rüyada çok adet kanı görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, daima zinde ve genç kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok adet kanı gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Rüyada başkasının adet kanını görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, bedeninin de iyileşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanının aktığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanı olmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin adet kanını görmek koyu muhabbette kalacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok adet kanı görmek ün sahibi olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kendi adet kanı görmek onların başarıları ile gururlanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments