Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının adet kanını temizlemek

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanı temizlemek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada adet kanını temizlemek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, ekmeksiz kalacağına, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta adet kanı görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulur.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz adet kanı görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının adet kanı görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments