Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanı görmek

Rüyada adet kanı görmek

Rüyada adet kanı görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada adet kanı gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada adet kanını temizlemek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet eder.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek makama ve rızka sahip olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada adet kanı yıkamak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkamak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kanı içmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, evlerine dünürcü geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments