Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan yumurta görmek

Rüyada kırılan yumurta görmek

Rüyada kırılan yumurta görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan yumurta gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, düşmanından uzak olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hastaysa şifa bulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret eder.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta kırıp yemek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada yumurta kırılmasını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments