Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Rüyada kırılmış yumurta görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, bir daha kopmayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yumurta kırıp yemek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments