Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış fincan görmek

Rüyada kırılmış fincan görmek

Rüyada kırılmış fincan görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kırılmış fincan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada kırılmış fincan görmek heveslerinin de azalacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına yorulur.

Rüyada fincan kırılması görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalettir.

Rüyada kahve fincanı kırmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, isteklerini yerine geleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada kirli fincan görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz fincan görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni fincan görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli fincan görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada sarı fincan görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments