Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı fincan görmek

Rüyada sarı fincan görmek

Rüyada sarı fincan görmek başarılarını ispat edeceğine, maddi kayıpların olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, aç kalacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı fincan gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada sarı fincan görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fincanda kahve görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli fincan görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada çatlak fincan görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada çay fincan görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada türk kahvesi fincanı görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments