Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fincan görmek

Rüyada beyaz fincan görmek

Rüyada beyaz fincan görmek bunun için her gün şükredeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sevineceğine, içsel güvensizliklerinize, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz fincan gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz boş fincan görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz fincan görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kahve fincanı görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulur.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına alamet eder.

Rüyada kahve fincanı takımı görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada fincan kapatmak büyük takdir toplanacağına, büyük bir makama geleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalettir.

Rüyada mavi fincan görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli fincan görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments