Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli fincan görmek

Rüyada kirli fincan görmek

Rüyada kirli fincan görmek dertlerine derman arayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulur.

Rüyada kirli fincan gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Rüyada kirli fincan görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek başarılarının devamının geleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sorunlarını gidereceğine delalet eder.

Rüyada mavi fincan görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve fincanı görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada içilmiş kahve fincanı görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kahve fincanı kırmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada kapatılmış fincan görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, büyüleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments