Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni fincan görmek

Rüyada yeni fincan görmek

Rüyada yeni fincan görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni fincan gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Rüyada yeni fincan görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen fincan görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada fincan kapatmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada türk kahvesi fincanı görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boş fincan görmek karanlıkların aydınlanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fincan takımı hediye almak takdir edilen kişi olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments