Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli fincan görmek

Rüyada renkli fincan görmek

Rüyada renkli fincan görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli fincan gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada renkli fincan görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada renkli kahve fincanı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kahve fincanı görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sapı kırık fincan görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Rüyada kapatılmış kahve fincanı görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kahve fincanında fil görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek iyi bir patron olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, ters giden olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada çay fincanı görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments