Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fincan kırılması görmek

Rüyada fincan kırılması görmek

Rüyada fincan kırılması görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada fincan kırılması gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Rüyada fincan kırılması görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işarettir.

Rüyada kırılmış fincan görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işindeki verimin artacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz boş fincan görmek kaderinin yüzüne güleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Rüyada porselen fincan görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada türk kahve fincanı görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işarettir.

Rüyada kahve fincan takımı görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada dolu kahve fincanı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments