Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçası kusmak

Rüyada cam parçası kusmak

Rüyada cam parçası kusmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada cam parçası kusmak gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada cam parçaları kusmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam parçası kusmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et parçası kusmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada cam parçalarına basmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçaları görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam parçalarını toplamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet eder.

Rüyada cam parçası yutmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments