Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçaları yemek

Rüyada cam parçaları yemek

Rüyada cam parçaları yemek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam parçaları yemek gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada cam parçası yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçaları yemek bazı sırların açığa çıkacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında cam parçası görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, evini ve ailesini unutacağına inanılır.

Rüyada cam parçaları toplamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçaları görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments