Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hayatını yoluna koymaya, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin parçalandığını görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin parçalandığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin parçalandığını görmek ticaretin açılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dişinin kırılıp düştüğünü görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ön alt dişinin kırıldığını görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, zarar göreceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dişi kırılmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kötü karakterli bir kadına, dertlerin ve sorunların artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments