Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış cam görmek

Rüyada kırılmış cam görmek

Rüyada kırılmış cam görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış cam gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada araba camının kırılmasını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırılma sesi duymak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Rüyada cam kırılmasını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek iftiraya uğrayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek zenginliğe sahip olunacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırılması sesi duymak harama göz dikmeyeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret eder.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, gıybet edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments