Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek ortalığın karışacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, mali olarak küçüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan eşya görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kırılmış eşya görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments