Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba camının kırılmasını görmek

Rüyada araba camının kırılmasını görmek

Rüyada araba camının kırılmasını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, anne baba dualarının alınacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba camının kırılmasını gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Rüyada araba camının kırıldığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada araba camı kırılması görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış araba camı görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada araba camının kırılmasını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba camı kırıldığını görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıldığını görmek işlere nazar değeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada camın kırıldığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine alamet eder.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments