Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırılması sesi duymak

Rüyada cam kırılması sesi duymak

Rüyada cam kırılması sesi duymak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, onların başarıları ile övüneceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada cam kırılması sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada cam kırılma sesi duymak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırılması sesi duymak eğlenceli zamanlar geçireceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada kırılma sesi duymak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığı sesi duymak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırılması duymak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıldığını duymak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments