Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırılmasını görmek

Rüyada cam kırılmasını görmek

Rüyada cam kırılmasını görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırılmasını gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Rüyada kırılan cam görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek sıkıntısından kurtulacağına, kazancında bereketin artacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin camlarının kırıldığını görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camın kırıldığını görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırılması sesi duymak işinin ehli olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada cam kırılma sesi duymak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba camı kırıldığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, feraha ermeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments