Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin camının kırıldığını görmek

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evinin camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada evin camının kırıldığını görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada evinin camlarının kırıldığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Rüyada evin camlarının kırıldığını görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına inanılır.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam tabak kırılması görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments