Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bir şey yemek

Rüyada ölüden bir şey yemek

Rüyada ölüden bir şey yemek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada ölüden bir şey yemek yeni iş teklifleri alacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle bir şey yemek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına alamet eder.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek kimseye borçlanmayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulur.

Rüyada ölüye bir şey almak ekonomik durumunun düzeleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kariyerinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey alıp vermek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, mutlu olacağınıza, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün bir şeyini almak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen birinin geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments