Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işarettir.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada ruh görüp korkmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulur.

Rüyada yılan görüp korkmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada akrep görüp korkmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, geçineceğine tabir olunur.

Rüyada böcek görüp korkmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze görüp korkmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada cin görüp korkmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare görüp korkmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments