Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış altın bilezik görmek

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış altın bilezik gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek rahat bir hayat yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine inanılır.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada bilezik kırılması görmek gözyaşı döküleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Rüyada kırılan bilezik görmek hayatının düzene gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada bilezik kırılmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Rüyada kırılmış bilezik görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments