Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek prestij sahibi olunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments