Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kırık görmek

Rüyada yumurta kırık görmek

Rüyada yumurta kırık görmek bereketli yağmurlara, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada yumurta kırık gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık yumurta toplamak bilge ve alim kimse haline geleceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta vermek rızkın artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada yumurta kırık görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kırık yumurta görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi açıdan rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı kırık görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments