Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı kırık görmek

Rüyada yumurtayı kırık görmek

Rüyada yumurtayı kırık görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtayı kırık gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet eder.

Rüyada yumurta kırık görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada çok kırık yumurta görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık yumurta vermek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, daha bir sevileceğine delalettir.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments