Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık taş görmek

Rüyada kırık taş görmek

Rüyada kırık taş görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, düşmanlarına da dost olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık taş gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada kırık mezar taşı görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada kırık taş görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek parasının ve malının da artacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada kırık ok görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları toplamak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık yatak görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kırık bardak görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak çok hayırlı insan olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments