Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tek taş yüzük görmek

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, işini büyüteceğine, ana baba sözü dinlemeye, sahip olunan gücün kaybedileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada kırık tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, terfi alamayacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden tek taş yüzük almak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada tek taş beyaz altın yüzük görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek çok büyük hayır duası alınacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük satın almak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments