Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık yatak görmek

Rüyada kırık yatak görmek

Rüyada kırık yatak görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, işbirliği içinde olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Rüyada kırık yatak gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Rüyada kırık yatak görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, keyifli sohbetler edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek övgü dolu sözler duyacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada cam kırığı yemek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtayı kırık görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol kırık görmek ihanet göreceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık gül görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş kırık görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments