Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık ok görmek

Rüyada kırık ok görmek

Rüyada kırık ok görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, anlaşmalardan cayılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, başına türlü belalar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ok gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada kırık ok görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam toplamak üzüntülerin gideceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin camlarını kırık görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Rüyada kırık burun görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kalp görmek yeteneklerini geliştirmeye, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, verimliliğinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardaktan su içmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments