Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık sofra görmek

Rüyada kırık sofra görmek

Rüyada kırık sofra görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işarettir.

Rüyada kırık sofra gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi hazır tutun veya seçeneklere hazır olun.

Rüyada kırık sofra görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel sofra görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofraya tükürmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrası görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta sofra görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofrada fare görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada misafirlere sofra kurmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments