Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada fare görmek

Rüyada sofrada fare görmek

Rüyada sofrada fare görmek düzenin bozulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet eder.

Rüyada sofrada fare gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada sofrada fare görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofraya pislemek kafasının da rahat edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada sofraya oturduğunu görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Rüyada kendini sofrada görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, zorlukların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sofrada olmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işarettir.

Rüyada çok güzel sofra görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra kurmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sofra hazırlamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments