Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel sofra görmek

Rüyada çok güzel sofra görmek

Rüyada çok güzel sofra görmek sevineceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada çok güzel sofra gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Rüyada güzel bir sofra görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada çok güzel sofra görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel sofra görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir sofrada yemek yemek elinden gelen herşeyi yapacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemeklerle dolu sofra görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Rüyada yer sofrası kurmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments