Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlere sofra kurmak

Rüyada misafirlere sofra kurmak

Rüyada misafirlere sofra kurmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, rahatının kaçacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafirlere sofra kurmak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Rüyada misafire sofra kurmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada misafirlere sofra kurmak kendisini Allah yoluna adayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, yüksek diploma alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra kurmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada yer sofrası kurmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada yere sofra kurmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakana sofra kurmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments